Keres - Montana-Ederics

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 
Alvállalkozót keresünk!

Balatonedericsi vendégházunk üzemeltetésére. 12 szoba, önálló wellness részleg, nagy közösségi rész, és egy HACCP-és konyha is rendelkezésre áll, amit eddig csak reggeli előkészítésre használtunk.  Ca. 3800 m2 terület. Szallas.hu-n  „nagyon jó” 9,4-es, booking.com-on  8,6-os „mesés” értékeléssel rendelkezik. Rezsi, köszönhetően a napelemnek, alacsony.  

A környéken a nyári szezonon kívül is rengeteg lehetőség kínálkozik a közelben. Borkóstolás, disznótor, paintball, túrázás, műfüves pálya stb. Mozgássérülteknek kialakított szobák miatt akár folyamatos nyugati csoportok fogadására is van lehetőség, illetve referencia és kontakt, illetve szervezési előkészület, osztrák ismerős. Igényes, több év hasonló területen gyakorlatot szerzett, leinformálható partnert keresünk, aki vállalja az értékelési szintünk megtartását.  A hatalmas terület további fejlesztési lehetőségeket rejt magában. pl. teniszpályák.  Nyitottak vagyunk javaslatokra vagy befektetési ötletekre is.

Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alvállalkozó alatt nem burkolt munkaviszonyost értünk, aki a hasznon megszerzésén kívül más nem érdekli. Ingyenes étterem nyitási lehetőséget keresőket is kérjük, hogy ne jelentkezzenek. Korrekt feltétlekkel, korrekt vállalkozót keresünk.
 
info@montana-ederics.hu
www.montana-ederics.hu 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz