Házirend - Montana-Ederics

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:Házirend

 
Szobafoglaláskor foglaló: szállásdíj 40%-a, melyet a szállásadó a szoba elfoglalásának napját megelőző 7 napig lemondáskor visszafizeti. A szobafoglalás akkor érvényes, ha a foglalástól számított 24 órán belül az foglaló elutalásra kerül, ettől a szállásadó eltérhet. Szállás átvételekor teljes szállásdíjat meg kell fizetni.
 
 
Parkoló használata vendégek számára ingyenes. Amennyiben a vendégház parkolójában nincs szabad hely: közterületen is ingyenes a parkolás.
  
Kérjük az érkezés napján jelezzék emailben vagy telefonon, hogy mikorra várhatóak a gördülékeny szobaátadás érdekében.
  
Bejelentkezés, szoba elfoglalása: 14:00-tól -- 16:30-ig.
Kijelentkezés, szoba elhagyása: 10:00-ig
 
Szobafoglaláskor foglaló: szállásdíj 40%-a, melyet a szállásadó a szoba elfoglalásának napját megelőző 7 napig lemondáskor visszafizeti. A szobafoglalás akkor érvényes, ha a foglalástól számított 24 órán belül az foglaló elutalásra kerül, ettől a szállásadó eltérhet.
Amennyiben a kijelentkezés 10 óráig nem történik meg 10-14 óra között fél napot számítunk fel. 14 óra után pedig teljes napot.
 
Az ebédlő- és kávézó rész, gyermeksarok szabadon használható saját felelősségre, kérjük szíveskedjenek rendezett állapotban hagyni és tartani. A közösségi térből a berendezéseket a házból kivinni tilos!
A belső közösségi tereket tartós étel/eszköz/jármű tárolásra használni tilos! Kérjük gondoljanak a többi vendégre is!
Kérjük, este 10 óra után a többi vendég nyugodt pihenésére szíveskedjenek tekintettel lenni.
 
Bármilyen felmerülő kérdés vagy igény esetén (szobaasszony, karbantartás) az alábbi telefonszámon és emailcímen jelezheti: +3630 /379 1500, info@montana-ederics.hu
 
 
Az épületet és berendezéseit azok funkciói, rendeltetés szerinti használata kötelező. Nem
rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítése a károkozó kötelessége.
 
Kijelentkezéskor a szoba kulcsai átadandóak. A szobák állapotának, felszereléseinek állapotát,
meglétét a szállásadó rendszeresen ellenőrzi.
 
 
Wellness-részlegünk feláras, amennyiben igényt tartanak a  használatra, általánosságban 1 nappal korábban szükséges jelezni  (megjelölve a használat megközelítő pontosságú időpontját). Előzetesen  nem jelzett igény esetén, kérjük, érdeklődjön a +3630 379 1500-ás  telefonszámon, hogy ezen szabálytól el tud-e térni a Vendégház.

Wellness vagy reggeli szolgáltatásokat egy főre nem áll módunkban biztosítani. Ilyen esetben minimum 2 főre számított szolgáltatási díj fizetendő a szolgáltatás igénybevételéhez.

A  wellness-használathoz fürdőlepedőt biztosítunk, köntös  nincs.Wellness-részleget csak saját felelősségre használhatják,  gyermekek szülői felügyelet nélkül nem tartózkodhatnak a területen. Wellness-részlegen kizárólag a kijelölt helyen lehet dohányozni.  Szaunába és dézsafürdőbe cipőben, papucsban bemenni tilos.

Svédasztalos  reggelit kínálunk 8:00-9:30 között, mely feláras. Amennyiben igényt  tartanak rá, kérjük szíveskedjenek legalább 2 nappal korábban jelezni.

Háziállatokat szálláshelyünk nem fogad.

SZÉP  kártyával való fizetés esetén az IFA SZÉP kártyával nem fizethető,  kérjük banki átutalással,  vagy előre kiszámolt készpénzben szíveskedjen  rendezni.

Szállást igénybevevő vállalja, hogy felesleges közműfogyasztástól tartózkodik, következményeit
vállalja. A vendégház helyiségeinek használatát a szállásigénybevevő saját felelősségével történik.
 
Tájékoztatjuk, hogy az épületet és környékét az Önök biztonsága érdekében kamerarendszer rögzíti,
melyek felvételei illetéktelenekhez nem kerül, tárolási idő után megsemmisítésre kerül.
 
Kihelyezett porral oltók használata csak indokolt (tűzeset) esetben történhet.

A szobákban hagyott értéktárgyakért, készpénzért  felelősséget nem vállalunk. Kijelentkezés után a szobákban felejtett  tárgyakról értesítjük a vendégeket, ezen tárgyak személyes átvétele  előzetes egyeztetés alapján történik. Itt felejtett tárgyak hosszútávú  tárolását a Vendégház nem vállalja.

A  Vendégház területe magánterület, parkolás a Vendégház területén  (térkövön) csak fizető vendégek részére lehetséges, egyéb gépjármű  parkolása esetén annak elszállításáról gondoskodunk, melynek költségét a  gépjármű tulajdonosára terhelünk.

Fizetés  nélkül távozó vendég ellen automatikusan a szükséges jogi lépéseket  megtesszük. Szándékos károkozás szintén jogi következményeket von maga  után.

A szobák nem  dohányzó szobák, dohányozni az arra kijelölt helyeken lehet, épületen  kívül. Vendégház fenntartja a jogát, hogy szobában való dohányzás,  károkozás észlelésekor a vendéget azonnali távozásra szólítsa fel, és  megtagadja a további szállásadást. Vendégház fenntartja a jogot a szobák állapotának  ad hoc ellenőrzésére.

Tűzgyújtás tilos. Főzés, sütés hozott PB palackról sem megengedett.

Belső udvar füves területére hajtani vagy azon parkolni, tüzet rakni tilos. (1-4-es szobák előtti füves terület.)

Autótöltés, nagy gépek, normál használatot meghaladó háztartási berendezések üzemeltetése tilos.  (Gondolunk itt: fagylaltgép, fritőz, csokifőző, pálinkafőző, stb. )

A bejárati ajtót és a gang ajtót kérjük minden esetben zárva tartani. Klimatizálás, és a bogarak rovarok távoltartását szeretnénk elérni.
A vendégház tulajdonát a vendégház területéről kivinni tilos. A szobák felszerelését a szobából kivinni tilos. A bútorzat átrendezése tilos.
Vendégek további vendégeket csak a vendégház írásos engedélyével fogadhatnak. A hasznát evőeszközöket, edényeket, poharakat távozás előtt használója elmosni köteles.
Az extra takarítás díja helyiségenként 60 000 Ft.
Közösségi terek elkoszolása automatikusan extra takarításnak számít. 4 fő feletti alkoholt fogyasztó társaságok minimum 60 000 Ft. előzetes kaució megfizetése mellett foglalhatnak. A kaució mértéke létszámfüggő.

A foglalás érkezés napján történő lemondására nincs lehetőség. Ebben az esetben teljes árat számolunk fel.

A házirend rendelkezéseinek megszegése esetén,a vendég alkalmanként 50 000 Ft. kártérítés megfizetésére köteles!

Amennyiben a szabályok ellen vétő vendég felszólításra a kártérítés fizetést megtagadja, a vendégház plusz 60 000 Ft. behajtási költségáltalányt számít fel, és megkezdi követelésének behajtását.
 

Szállásfoglaláskor a szállás igénybevevő automatikusan vállalja a Házirendben foglaltakat.


Technikai információk:

Balaton Sunrise Estate Kft.
8312 Balatonederics, Kossuth utca 136.
Adószám: 11913456-2-19 Cégjegyzékszám: 19 09 520966
OTP: 11748052-20032874
IBAN:HU89117480522003287400000000
BIC: OTPVHUHB

Vendégház címe: 8312 Balatonederics, Kossuth utca 136.

/ Navigációs eszközök esetében ne írják be a címbe Kossuth keresztnevét!  /

E-mail: info@montana-ederics.hu

Telefon: +36 70 380 6502

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz